Ma - Vr: 8:00 - 17:00
Dinsdag tot 21:00

Mogelijkheden tijdens Corona periode

Nieuws: Mogelijkheden tijdens Corona periode

Beste mensen,

Omdat uw voeten heel belangrijk kunnen zijn wijzen we u graag op onderstaande uitleg.

Op dit moment kunnen we in principe geen mensen ontvangen in de praktijk. Neemt u bij hevige klachten of spoedeisende problemen rondom kwetsbare (Diabetische) voeten tóch telefonisch contact met ons op! We zullen dan de situatie inschatten en de mogelijkheden doorspreken. Er zou ook nog gebruik kunnen worden gemaakt van beeldmateriaal.

Heeft u een vitaal beroep en spelen er juist nu voetklachten op? Neemt u dan ook z.s.m. contact met ons op!

Bent u in deze periode toe aan nieuwe zolen?

Wanneer u al eerder zolen van ons heeft gehad en toe bent aan een nieuw paar kan dit op de volgende manier worden geregeld. We hebben al uw gegevens van de vorige keer nog. Die gegevens kunnen we weer gebruiken. Telefonisch kunnen we de voortgang bespreken en als er weinig bijzonderheden zijn zouden we eenzelfde soort zool kunnen maken als de vorige keer, eventueel met wat aanpassingen. Bij twijfel is het mogelijk om over te gaan tot het sturen van foto’s of filmpjes. Hiervoor zijn beveiligde verbindingen beschikbaar. We zullen de vernieuwde zolen (zonder bijkomende kosten!!) naar u verzenden. Wanneer de situatie rondom Corona weer genormaliseerd is kan er een controle worden ingepland waarbij de voortgang wordt bekeken. Eventuele aanpassingen, of in het ergste geval geheel nieuwe zolen, nemen wij dan voor onze rekening!

Intake voetklachten

Wanneer u in deze periode voetklachten heeft, kunnen we deze telefonisch met u doornemen. Er zijn bovendien mogelijkheden voor beeldbellen of het sturen van foto’s/filmpjes via beveiligde verbindingen. Dit zullen we met u bespreken. Vaak kunnen we met oefeningen al vooruitgang bereiken. Zolen maken ‘op afstand’ is lastig, maar niet altijd onmogelijk. We kunnen er in acute gevallen toe besluiten om middels foto’s en filmpjes die van uw voet en het lopen gemaakt worden door uzelf of een partner zolen te ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan mensen met vitale beroepen, zoals in de zorg of op straat die nu juist extra meters maken. Wat we hierbij meteen vermelden is dat we zonder voetafdruk een heel eind komen door een basismodel aan te passen, maar geen garantie kunnen geven tot een perfect werkende zool. Vermoedelijk wel genoeg om de ergste klachten terug te dringen. Hiervoor bieden we meteen aan dat we op een geschikter moment de eventuele gemaakte zolen zullen beoordelen. Wanneer het niet optimaal werkt maken we dan kosteloos een extra paar nieuwe zolen voor u, die te zijner tijd wél volledig op maat zijn.

Aanbieding

Wanneer u van plan bent om later dit jaar zolen bij ons te laten aanmeten kunt u tijdens de coronacrisis een tegoedbon bij ons kopen. U krijgt daarbij €15,- korting op de normale prijs van €215,- voor een intake, onderzoek, zolen en controles. De tegoedbon is per direct per mail of telefoon te bestellen. Neemt u voor meer vragen hierover contact met ons op?