Ma - Vr: 8:00 - 17:00
Dinsdag tot 21:00

Praktijk Protocol Voetzorg Van Maanen

Nieuws: Praktijk Protocol Voetzorg Van Maanen

Praktijk protocol Voetzorg van Maanen gedurende de Corona situatie.

Wij zijn blij u weer te mogen begeleiden en behandelen. Voor ons, maar ook voor u, gaat dat gepaard met aanpassingen. Naast de regels die voor ons allemaal gelden, (20 sec. handen wassen, geen handen schudden, hoesten of niezen in de elleboog en afstand houden van 1,5 meter), vragen wij u dan ook onderstaande punten aandachtig door te lezen en zich eraan te houden:

 

·        Als er de afgelopen twee weken, bij u zelf of bij uw huisgenoten of iemand in uw omgeving Corona vastgesteld is, moet u de afspraak annuleren en maken we een nieuwe afspraak.

·        Kom alleen als u zelf niet hoest, niest, keelpijn en/of griepverschijnselen heeft, ook als een huisgenoot bovenstaande verschijnselen heeft moet u de afspraak annuleren en een nieuwe afspraak maken.

·        Kom met schone kleding naar de afspraak.

·        Kom zoveel mogelijk alleen naar de praktijk. Bent u afhankelijk van vervoer, dan moet de chauffeur wachten in de eigen auto. Uiteraard is 1 ouder van een jongere patiënt wel welkom in de praktijk.

·        Kom maximaal 5 minuten voor uw behandeling de praktijk binnen.

·        Neem plaats in de wachtkamer.

·        Maak indien mogelijk geen gebruik van de wc.

·        Neem voor op de behandelbank een groot strandlaken mee.

·        Was de handdoeken na elke behandeling.

·        Let op de instructies in het gebouw.

 

Team Voetzorg van Maanen houdt zich strikt aan de eisen gesteld door het RIVM, beroepsverenigingen en de overheid en we werken volgens het protocol “Verantwoord opschalen paramedische zorg in de 1e lijn tijdens de coronacrisis”. Hierdoor kunnen op elk moment wijzigingen in het beleid optreden.