Podologie

Podologie

Het grote voordeel bij onze registerpodologen is dat uw klachten altijd worden beoordeeld door de registerpodoloog én fysiotherapeut ineen. Hierdoor krijgt u altijd het beste advies vanuit meerdere oogpunten. Het onderzoek is uitgebreide dan bij de gemiddelde podoloog en er is een ruimere diversiteit aan behandelmogelijkheden. Te denken valt aan voetspiertraining, gewrichtsmobilisaties en/of advies. Podologie en Fysiotherapie kunnen gezamenlijk uw klachten verhelpen. De therapieën vullen elkaar aan en versterken elkaars effect daardoor. 

Wanneer we zolen voor u maken leveren we deze persoonlijk aan u af. Daarbij kijken we dan of ze goed in de schoen passen en kunnen we meteen uitleg over de werking van de zolen geven. Eventuele vragen kunnen dan meteen beantwoord worden.

U krijgt bijvoorbeeld steunzolen om de stand van voeten en benen te verbeteren, aangevuld met fysiotherapie om opgelopen klachten van de achillespees, kuitspieren of knieën te verlichten middels massagetechnieken of bijvoorbeeld stabiliteitsoefeningen. Uw klacht zal verbeteren én u komt er sterker uit. Sport, werk of dagelijkse bezigheden voert u daarna meestal weer probleemloos uit.