Zakelijk

Bedrijfspodotherapie & Zakelijke klanten

Bedrijfspodotherapie

Voetzorg Van Maanen heeft met diverse zakelijke klanten contacten. We hebben bijvoorbeeld warme banden met zowel grotere als kleinere bedrijven die hun werknemers laten lopen op steunzolen, bedrijfsartsen en schoenwinkels/schoenmakers. Daarnaast is er sprake van multidisciplinaire samenwerking op zorggebied. Samenwerking met diverse fysiotherapiepraktijken, pedicures, (huis)artsen en andere disciplines staan hoog in het vaandel om optimale patiëntenzorg te kunnen leveren. Heeft u een samenwerking op het oog of ander soort contact? Neemt u dan contact op via info@voetzorgvanmaanen.nl.

Wist u dat...

Het keurmerk van een veiligheidsschoen vervalt wanneer er 'zomaar' een andere zool in de schoen gelegd wordt? De schoen en de zool zijn gezamenlijk gekeurd en worden als één geheel gezien voor de EN-ISO 20345 certificering.

Hoeveel werknemers in uw bedrijf zouden zelfstandig hun zolen hebben vervangen voor op maat gemaakte steunzolen? Weet u wel zeker dat de schoenen dan nog voldoen aan de EN-ISO 20345 certificering? Wat zou er eigenlijk gebeuren als een werknemer met een gecertificeerde schoen maar met een niet gecertificeerde zool een ernstig voetletsel oploopt tijdens zijn werkzaamheden? Waar ligt hierin precies de verantwoordelijkheid? Wellicht heeft u niet direct op al deze vragen een antwoord. Of wel een antwoord, maar geen bevredigend antwoord.

Omdat we u hierbij graag van dienst zijn nodigen we u graag uit contact met ons op te nemen. Deze vraagstukken hebben wij als praktijk al talloze malen behandeld, hierdoor kunnen we u adviseren over wat dan wél een goede oplossing kan zijn. Om een aantal vragen te verduidelijken en het gesprek op gang te brengen hebben we een brochure Bedrijfspodotherapie ontwikkeld. Neemt u gerust contact met ons op, of vul het contactformulier in, zodat we contact met u op kunnen nemen.

Download onze brochure Bedrijfspodotherapie hieronder voor meer informatie!

Bedrijfspodotherapie Voetzorg van Maanen Brochure

Download hier onze Brochure Bedrijfspodotherapie.