Vacature Podotherapeut Emmen

Vacature Podotherapeut Emmen

Hé Podotherapeut!

Bij Voetzorg van Maanen gaan we met plezier naar het werk, werken fijn samen, accepteren onderlinge verschillen en gaan na een werkdag ontspannen en voldaan weer naar huis en houden nog energie over om 's avonds wat leuks te doen. We verdienen een goed salaris en er wordt om elkaar gedacht o.a. middels een ruim vitaliteitsbudget. We zorgen goed voor onszelf, zodat we voor anderen kunnen zorgen zonder zelf te lijden! Dit zou eigenlijk overal zo moeten zijn, toch!?

Sinds ruim 10 jaar bestaat Voetzorg van Maanen en is ontstaan vanuit de combi Fysiotherapie/Registerpodologie. Gelukkig kan ik daarbij sinds een aantal jaar vertrouwen op 10 fantastische collega’s. Samen kijken we verder dan alleen de plek waar de pijn zit en proberen we de mens als geheel mee te nemen i.r.t. het klachtenbeeld. Zo doen we dat dus ook binnen het team! Er is bijvoorbeeld altijd ruimte voor eigen initiatief, verantwoordelijkheid of gewenste ontwikkeling in de vorm van zelfgekozen cursussen of opleidingen.

Werkwijze
We maken onder andere gebruik van iPads om 3d metingen te doen en kunnen onze zolen 3D printen. 
We werken ook veel met oefeningen en kijken naar mogelijkheden rondom voetspiertraining.
We hechten veel waarde aan vertrouwen en het welzijn van zowel collega als patiënt en hou van een fijne, ontspannen werksfeer. 
Hierin is tijd voor de patient ook heel belangrijk en daarom plannen we een intake ook altijd een uur in de agenda in voor een intake!

Locatie
Het gaat om een locatie in Emmen waar podotherapie door ons zelf wordt uitgebreid. Samen met de fysio's en onze directe collega's in de regio vormen we een team. De praktijk staat in het teken van zowel chronische als curatieve zorg, maar ook op trainings en sportgebied.
De praktijk neemt deel aan verschillende samenwerkingen en werkt met verschillende specialisaties en doelgroepen.

Hiernaast is het mogelijk om op onze andere locaties in het noorden samen te werken met de andere teamleden :)

Samenvatting
- Persoonlijke aandacht
- Jij bent belangrijk
- Vitaliteitsbudget
- Uitzonderlijk warme band met de fysiotherapeuten
- 60 minuten per intake! (voldoende tijd voor een fatsoenlijk gesprek, onderzoek en advies + geen eigen tijd kwijt in avonduren)
- 3D scannen + 3D printen
- Collega's in de sport, diabetes, bedrijfs en kinderpodotherapie
- Salaris vanaf minimaal €3500,- bruto obv ervaring/leeftijd
- Jij hebt (bijna) je opleiding Podotherapie afgerond

Graag zien we je eventuele vragen of je berichtje tegemoet op marc@voetzorgvanmaanen.nl of stuur een appje naar 06-42800379.

Vind je een sollicitatie een grote stap? Een meeloopdag of laagdrempelig kennismaken op neutraal terrein met een kop koffie en cheesecake behoort ook tot de mogelijkheden ;)