Vergoedingen

Vergoedingen Podologie & Podotherapie

In veel gevallen heeft u recht op een vergoeding van (een deel van) de kosten voor zorg verleend door de Registerpodoloog of Podotherapeut, vanuit uw aanvullende verzekering. Raadpleeg snel de vergoedingenwijzer hieronder voor een overzicht van de vergoedingen vanuit uw aanvullende pakket! 
Onderstaand vindt u een overzicht per pakket voor de Podologie en Podotherapie.

Kijk bij twijfel ook altijd in uw polis of neem contact op met uw verzekeraar. U kunt desgevraagd vermelden dat de praktijk is aangesloten bij de NVVP voor de Podotherapie én bij Stichting LOOP, de beroepsorganisatie van de Registerpodoloog.

Let op: Voor kinderen onder de 18 geldt alleen de aanvullende verzekering. Er zit geen vergoeding in de basisverzekering!

ATTENTIE: IZZ, Univé, VGZ en sommige andere verzekeraars vergoeden meer kosten voor de podotherapeut dan voor de Registerpodoloog. U kunt er dan voor zorgen een afspraak te maken met onze podotherapeuten, Ilse en Rowie.

LOOP én NVVP

We zijn aangesloten bij zowel de Stichting LOOP én de NVVP. Dit is voor u met name van belang voor de vergoedingen.

Je blijft als praktijk aangesloten door onder andere op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen, het volgen van cursussen et cetera.