Ma - Vr: 8:00 - 17:00
Dinsdag tot 21:00

Vergoedingen

Vergoedingen Podologie

In veel gevallen heeft u recht op een vergoeding van (een deel van) de kosten voor zorg door de Registerpodoloog of Podotherapeut, vanuit uw aanvullende verzekering. Raadpleeg snel de vergoedingenwijzer hieronder voor een overzicht van de vergoedingen voor podologie vanuit uw aanvullende pakket! 

Kijk bij twijfel ook altijd in uw polis of neem contact op met uw verzekeraar. U kunt desgevraagd vermelden dat de praktijk is aangesloten bij de NVVP voor de Podotherapie én bij Stichting LOOP, de beroepsorganisatie van de Registerpodoloog.

Onderstaand vindt u een overzicht per pakket voor de Podologie. Voor de Podotherapie, klik hier.

ATTENTIE: IZZ, Univé en sommige andere verzekeraars vergoeden meer kosten voor de podotherapeut dan voor de Registerpodoloog. U kunt er dan voor zorgen een afspraak te maken met onze podotherapeut, Ilse Janssen.

LETP OP: een aantal verzekeraars kunnen de vergoeding voor 2020 veranderen. Kijk hier voor de zekerheid extra goed naar!


Bron: Stichting LOOP

LOOP én NVVP

We zijn aangesloten bij zowel de Stichting LOOP én de NVVP. Dit is voor u met name van belang voor de vergoedingen.

Je blijft als praktijk aangesloten door onder andere op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen, het volgen van cursussen et cetera.