Vacature Podotherapeut Arnhem

Vacature Podotherapeut Arnhem

Hé Podotherapeut!

Bij Voetzorg van Maanen gaan we met plezier naar het werk, werken fijn samen, accepteren onderlinge verschillen en gaan na een werkdag ontspannen en voldaan weer naar huis en houden nog energie over om 's avonds wat leuks te doen. We verdienen een goed salaris en er wordt om elkaar gedacht o.a. middels een ruim vitaliteitsbudget. We zorgen goed voor onszelf, zodat we voor anderen kunnen zorgen zonder zelf te lijden! Dit zou eigenlijk overal zo moeten zijn, toch!?

Sinds ruim 10 jaar bestaat Voetzorg van Maanen en is ontstaan vanuit de combi Fysiotherapie/Registerpodologie. Gelukkig kan ik daarbij sinds een aantal jaar vertrouwen op 10 fantastische collega’s. Samen kijken we verder dan alleen de plek waar de pijn zit en proberen we de mens als geheel mee te nemen i.r.t. het klachtenbeeld. Zo doen we dat dus ook binnen het team! Er is bijvoorbeeld altijd ruimte voor eigen initiatief, verantwoordelijkheid of gewenste ontwikkeling in de vorm van zelfgekozen cursussen of opleidingen.

Werkwijze
We maken onder andere gebruik van iPads om 3d metingen te doen en kunnen onze zolen 3D printen. 
We werken ook veel met oefeningen en kijken naar mogelijkheden rondom voetspiertraining.
We hechten veel waarde aan vertrouwen en het welzijn van zowel collega als patiënt en hou van een fijne, ontspannen werksfeer. 
Hierin is tijd voor de patient ook heel belangrijk en daarom plannen we een intake ook altijd een uur in de agenda in voor een intake!

Locatie
Het gaat om een locatie in Arnhem waar podotherapie wordt opgestart. Samen met de fysio's ter plaatse vormen we een team. De praktijk staat in het teken van chronische zorg, waar DM een belangrijk onderdeel van is. De fysiopraktijk onderscheidt zich door grote betrokkenheid in de wijk. Daarnaast neemt de praktijk deel aan verschillende samenwerkingen, zoals een regionale rugschool en sportfysiotherapie bij verschillende sportverenigingen. Bovendien heeft de fysioprakijk een unieke behandelmethode voor chronische aandoeningen vanuit een overkoepelende benadering!

Samenvatting
- Persoonlijke aandacht
- Jij bent belangrijk
- Vitaliteitsbudget
- Uitzonderlijk warme band met de fysiotherapeuten
- 60 minuten per intake! (voldoende tijd voor een fatsoenlijk gesprek, onderzoek en advies + geen eigen tijd kwijt in avonduren)
- 3D scannen + 3D printen
- Collega's in de sport, diabetes, bedrijfs en kinderpodotherapie
- Salaris vanaf minimaal €3500,- bruto obv ervaring/leeftijd
- Jij hebt (bijna) je opleiding Podotherapie afgerond

Graag zien we je eventuele vragen of je berichtje tegemoet op marc@voetzorgvanmaanen.nl of stuur een appje naar 06-42800379.

Vind je een sollicitatie een grote stap? Een meeloopdag of laagdrempelig kennismaken op neutraal terrein met een kop koffie en cheesecake behoort ook tot de mogelijkheden ;)