Vacature Podotherapeut / Registerpodoloog

Vacature Podotherapeut / Registerpodoloog

Sluit jij ook aan bij ons team op de foto?

Momenteel zijn we op zoek naar een (bijna afgestudeerd) Podotherapeut of Registerpodoloog voor zowel parttime als fulltime vast dienstverband!

Vacature Podotherapeut / Registerpodoloog (m/v) 16-40 uur

Motivatie
Onze wachttijden lopen op en vanuit de zorg willen we het liefste mensen zo snel en goed mogelijk helpen, met oog voor het eigen werkplezier. Daarom plannen we ook altijd een uur in de agenda voor een intake. Vanwege deze toenemende vraag is Voetzorg Van Maanen op zoek naar een (afstuderend) podotherapeut/Registerpodoloog!

We bieden een baan aan in een groeiende praktijk in de regio Groningen/Drenthe met een veelbelovend toekomstperspectief. 

Locaties
We zitten voornamelijk in (geheel nieuwe) medisch centra, waar we een uitstekende onderlinge multidisciplinaire samenwerking als absoluut speerpunt hebben. Hierdoor is er sprake van een dynamische omgeving en een samenwerking met verscheidene collega’s in de zorg.
We zoeken iemand voor zowel ouderen, sporters, kinderen en chronische patiëntencategorieën, waarvan de diabeteszorg een belangrijke pijler zal zijn. Bij aanhoudende groei of al behaalde diploma's zou je kunnen toewerken naar een meer specifiek deel van de podotherapie.

Werkwijze
De praktijk beoordeelt de patiënt in zijn geheel, vanuit een gecombineerde visie vanuit de Fysiotherapie en de Podologie/Podotherapie. Hierbij wordt gezocht naar de oorzaken van de symptomen waar de patiënt mee komt en proberen we verder te kijken dan alleen de plek waar de pijn zit. Zo worden bijvoorbeeld de gehele bewegingsketens, (sport)belasting, werk en andere achtergronden meegenomen om een totaalbeeld te krijgen. Hierbij proberen we ook verder te kijken dan alleen de optie steunzolen, maar zal ook voetentraining of oefentherapie een onderdeel kunnen zijn. Waar nodig ondersteunen we je om meer ervaring in deze manier van werken te krijgen.

We werken met 3D scans middels iPads en kunnen onze eigen zolen in eigen beheer 3D printen!

Teamgeest
Naast aandacht voor de patiënt is er ook aandacht voor het welbevinden van de collega’s, daarom bieden we een ontspannen, fijne en effectieve werksfeer in een uitdagende omgeving. Met trots kunnen we zeggen dat teamgevoel echt aanwezig is en we ondersteunen en waarderen elkaars kracht. We zouden je hier graag deel van laten uitmaken!
Bovendien bieden we een goed salaris (vanaf €3400 bruto voor starters) en secundaire voorwaarden, zo denken we graag met je mee rondom reistijd en reiskosten.

Kortom
Ben jij (bijna) afgestudeerd podotherapeut en voldoe je aan alle geldende registraties en lijkt het je leuk om zowel jezelf als de praktijk verder te ontwikkelen? Aarzel dan niet en neem zo spoedig mogelijk contact met ons op! Zie ook www.voetzorgvanmaanen.nl voor meer informatie.

Overige voordelen
Je krijgt (fikse) korting op zorg die we zelf leveren. Bovendien krijg je een vitaliteitsbudget om je eigen gezondheid en vitaliteit een boost te geven!

Goedkoop en ruim wonen in de regio Drenthe/Groningen is zeer goed mogelijk! Waar gewenst bieden we hulp/advies bij het vinden van woonruimte.

Graag zien we je eventuele vragen of je berichtje tegemoet op marc@voetzorgvanmaanen.nl zie www.voetzorgvanmaanen.nl of stuur een appje naar 06-42800379.

Vind je een sollicitatie een grote stap? Een meeloopdag of laagdrempelig kennismaken op neutraal terrein met een kop koffie en cheesecake behoort ook tot de mogelijkheden!