Vacature Schoonmaak

We zoeken 1 of 2 schoonmaaksters / schoonmakers!

Schoonmaak
We vinden het heel belangrijk dat de praktijk er netjes uit ziet. Schoonmaak valt vaak pas op als het niet goed gaat en dat willen we graag voorkomen!

Sporters, kinderen of arbeiders met zand aan en in de schoenen, mensen met kwetsbare voeten… verschillende mensen lopen elke dag weer met blote voeten bij ons over de vloer.

Daarom zijn we op zoek naar iemand die onze vloeren, bureau's, aanrecht en andere oppervlakken weer netjes schoon maakt na (of voor) een werkdag!

Taken
Het gaat voornamelijk om huishoudelijke taken zoals dweilen, stofzuigen, swifferen, afnemen van oppervlakten, prullenbakken legen, ramen wassen en andere huishoudelijke taken.

Wie zoeken we
We zoeken een leuke, aardige schoonmaakster (m/v) die van aanpakken weet.

Locatie
Veendam en Winschoten (Gezondheidscentrum Emmaheerdt)

Uren
Veendam: 10-15 uur per week (+- 2 uur per dag)
Winschoten: 5 uur per week (1 uur per dag)

Uren toelichting
Elke dag moet de praktijk weer schoon worden gemaakt. Vanwege de korte uren is het ook geschikt voor scholieren, studenten, herintreders etc.
Uitbreiding van uren kan tot de mogelijkheden behoren.

Extra's
Als je bij ons werkt krijg je (flinke) korting op zorg die wij zelf leveren. Bijvoorbeeld fysiotherapie of steunzolen. Bovendien hebben we een vitaliteitsbudget waarmee we ook graag bijdragen aan jouw gezondheid!
Je krijgt een goed loon en kilometervergoeding voor woon-werk en werk-werk verkeer.

Reageren?
Stel jezelf dan even per mail voor, vertel wat over jezelf en je ervaringen en stuur dit naar info@voetzorgvanmaanen.nl. Alvast dank en we zien ernaar uit je te ontmoeten!