Sandalen en slippers van Sandalinos

Sandalen en slippers op maat

Draagt u steunzolen en wilt u met mooi weer wél op slippers of sandalen lopen, maar passen uw steunzolen daar niet in? Bij Podologie Van Maanen is dit probleem verleden tijd. Eindelijk zijn er mooie sandalen of slippers op maat dankzij Sandalinos!

Topkwaliteit aan materialen

Het comfort van topkwaliteit aan materialen gecombineerd met de heilzame werking van een individueel aangemeten voetbed doet ook in de zomerperiode 'wonderen'. Deze slippers en sandalen zijn door de fijne afwerking ook uitermate geschikt voor mensen met Diabetes Mellitus, Reuma, Neuropathie, Oncologie of andere aandoeningen met voetproblemen tot gevolg. Sandalinos zijn er indiverse uitvoeringen van teenslippers, slippers en sandalen. Ze zijn verkrijgbaar in herenmodellen, damesmodellen en kindermodellen vanaf maat 35.

De schoen wordt op maat gemaakt en u kiest zelf het uiterlijk van uw (teen)slipper of sandaal! U kunt kiezen uit talloze verschillende heren en damesmodellen, kleuren en types leren bandjes, gespen en zolen. De schoen wordt op dus naar uw eigen wensen samengesteld. De ingebouwde steunzool wordt gemaakt naar aanleiding van een voetafdruk, op vergelijkbare wijze als de maakwijze van reguliere steunzolen.  

Wilt u een afspraak?

Maak snel een afspraak bij Podologie Van Maanen voor het bespreken van de mogelijkheden en voor het aanmeten. Vaak kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding van de kosten van het consult en de steunzool in uw slipper.

Zie sandalinos.nl voor meer kleuren, mogelijkheden, modellen en overige informatie.